MOTOROPTIMERING


SKRÄDDARSYDD MOTOROPTIMERING

Upplev bilens fulla potential med en optimerad motorprogramvara från Verkstadsakuten i Stockholm.  Alla optimeringar görs direkt i fordonets motorstyrenhet (ECU) utan manipulationer av bilens elsystem eller montering av lösa synliga "trim-boxar".
Förutom optimering av bilar utför vi även motoroptimering av lastbilar, båtar samt olika typer av maskiner.


MER MOTOREFFEKT

Genom att optimera din motor kommer du uppleva en ökad prestanda på ditt fordon. Fördelarna är många bl.a. vid omkörning och körning med släp.


LÄGRE BRÄNSLEFÖRBRUKNING

I många fall minskar bränsleförbrukningen med upp till 10% med en effektivt optimerad motor, vi kan även skräddarsy en programvara till just din bil med målsättning av minska bränsleförbrukningen.


OPTIMERING AV VÄXELLÅDA

Självklart kan vi optimera din växellåda i samband med motoroptimering. Optimeringen gör att du får ut mer av din motor, vi optimerar bl.a. växlingstider samt vridmoment. Fråga gärna om vi optimera växellådan på just ditt fordon.


OMKODNING AV STYRENHET

Vi kan erbjuder er en rad olika tjänster relaterat till ert fordons mjukvara bl.a. programmering av styrenheter, launch control, avstängning av EGR-ventil, dieselpartikelfilter (DPF), startspärr, katalysator, start/stopp-funktion, Adblue och fartspärr.